OBVEZNA CEPIVA

Medtem ko so medicinska, farmacevtska in industrija cepiv zaposlena s promoviranjem cepiv za vse možne bolezni na svetu, je nova študija objavljena v medicinski reviji Immunity popolnoma razstavila teorijo o cepivih. Izkazalo se je da človekov naravni imunski sistem, ki je sestavljen iz prirojenih in prilagodljivih komponent, ti komponenti sodelujeta skupaj pri ubranitvi telesa pred boleznijo brez potrebe po cepivih, ki proizvajajo protitelesa.
Teorija za cepivi je, da cepiva posnemajo okužbo s spodbujanjem B celic, B celice so ene izmed dveh glavnih vrst belih krvničk v imunskem sistemu za proizvajanje proti teles v okviru adaptivnega imunskega sistema. Na splošno velja prepričanje da so protitelesa, ki jih povzročijo cepiva z draženjem B celic, del posebnega adaptivnega imunskega sistema, ki učijo imunski sistem kako naj se odzove na okužbo preden je telo izpostavljeno okužbi.
Toda nova raziskava poudarja dejstvo, da naravna imunost (innate immunity) igra pomembno vlogo pri boju proti okužbam in je morda bolj pomembna pri preprečevanju okužbe in boju proti okužbi kot pa adaptivni imunski sistem (adaptive immunity). V testih se je izkazalo, da se adaptivni imunski sistem ni zmožen sam boriti proti okužbi, kar v bistvu ovrže teorijo da protitelesa sprožena s cepivi igrajo legitimno vlogo pri preprečevanju in boju proti okužbam.
»Naše ugotovitve so v nasprotju s trenutnim stališčem, da so protitelesa nujno potrebna za preživetje okužbe z virusi kot VSV (virus vezikularnega stomatitisa) in vzpostaviti nepričakovano funkcijo B celic kot skrbniki makrofagov v protivirusni imuniteti,” je dejal dr. Uldrich H. von Andrian iz Harvard Medical School. »Pomembno bo podrobneje razčleniti vlogo protiteles in interferonov na imuniteto pred podobnimi virusi kot so steklina, virus zahodnega Nila in encefalitis, ki napadajo živčni sistem.”
Kot je pojasnil dr Russell Blaylock v nedavnem intervjuju z Mike Adamsom, cepiva ne le da ne delujejo, kot se oglašujejo, ampak dejansko škodijo naravni imunosti telesa. Cepiva namesto da bi učila telo kako naj se ubrani pred okužbo, dejansko zavirajo sposobnost imunskega sistema, da proizvaja citokinov tipa TH2 in zavirajo sposobnost celične imunosti. Telo se brani pred smrtonosnimi virusi in bakterijami ravno s celično imunostjo.
Torej še enkrat je ovržen mit, da cepljenja služijo legitimnem medicinskem namenu s pomočjo prebojne znanosti. Ne glede na to ali prevladujoča medicinska skupnost želi to priznati, se je ideologija pro-cepiva znašla na kupu preživele psevdoznanosti.

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Hm, DANES NAŠEL NA "POZITIVKAH" MOJ ČLANEK IZPRED NEKAJ LET

VITALNO IN ZDRAVO - NEKAJ NAVODIL

MODROST V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU