VABILO NA BREZPLAČNE TERAPIJE






Spoštovani, dame in gospodje, bralci te strani. V naslednjih mesecih bom na domačiji Victoria brezplačno sprejel nekaj oseb s težjimi bolezenskimi stanji nad katerimi je uradna medicina obupala. Sprejel bom tudi tiste, ki se še vedno zdravite v kliničnih ustanovah pa bi kljub temu želeli poizkusiti moje metode za zdravo življenje.  

Vsi se moramo zavedati, da dolgoletno vnašanje strupov v naše telo z neprimerno hrano in pijačo pušča težke posledice. Prav tako se pojavijo posledice na nivoju mišljenja - UM-a. Kljub temu, da je naše telo fenomenalni biološki sistem, pa vendar, se takemu konstantnemu prizadevanju, da bi ga uničili tudi ono težko upira. Tako, da so vse bolezni današnjega časa povsem razumljive, saj drugače, glede na naš odnos do življenja, niti ne more biti. 

Dalje pa se moramo zavedati, da je naše telo na neki ravni "energijski sistem" neprestanega gibanja najmanjših delcev, ki so fundament gradniki naših celic. Zdrava celica pa je predpogoj za zdravo telo. In tukaj na tej mikro stopnji, se dogaja meditativno vplivanje, terapije, ki jih izvajam, na mikro delce za pravilno sestavo naših celic. Naše telo sestavlja okoli sto milijard celic. Neverjeten biološki sistem. Nekatere živijo nekaj dni odmrejo in se reprodicirajo v nove, medtem, ko se nekatere možganske celice /sive celice/ vse življenje ne razgradijo.   

Obisk in začetno zdravljenje je torej brezplačno, Plačajo se samo eventuelni neposredni stroški /zeliščni pripravki, hrana in pijača, bivanje preko noči na naši kmetiji, in podobno /.  Začetno zdravljenje pomeni vsaj dvodnevne brezplačne aktivnosti in terapije. Natančne informacije okoli vsega dobite preden pridete na kmetijo.

Enodnevno bivanje na kmetije vštevši; tuš, nočitev + zajtrk, vas stane 37,- evrov/oseba. Za ostale artikle in storitve dobite natančen cenik. Tisti, ki bi želeli z zdravljenjem nadaljevati, se o vsem sprotno dogovorimo.

V kolikor torej imate težave z zdravjem ali veste za nekoga, ki jih ima, vas vabim, da mi pošljete sporočilo na naš e-naslov: pot.resnice@gmail.com ALI kmetijavictoria@gmail.com V letošnjem letu nameravam sprejeti najmanj dve osebi mesečno brezplačno. Odgovoril bom na vsako e-pošto.

Prednostno bom izbral osebe s težjimi bolezenskimi stanji.

HVALA 

Miro Župan 




17.07.2016
SPOŠTOVANI

Omenjena ponudba je zaključena. Vsem obiskovalcem Hvala. Doživeli smo kar nekaj čudovitih izkušenj tako vi kakor tudi jaz. še naprej sem vam na voljo na omenjenih dveh e-naslovih. 
Vsi tisti, ki imate podobne ali iste bolezenske simptome, vas za prvi obisk, če je le mogoče uvrstim v skupinsko terapijo. Po skupinskem srečanju, ki lahko traja nekaj ur, imate tisti, ki se odločite za nadaljnje zdravljenje, individualne terapije!

HVALA 

Miro Župan


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Hm, DANES NAŠEL NA "POZITIVKAH" MOJ ČLANEK IZPRED NEKAJ LET

VITALNO IN ZDRAVO - NEKAJ NAVODIL

MODROST V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU