ODGOVORI NA POGOSTA VPRAŠANJA

ZARADI VELIKO VPRAŠANJ O PODROBNOSTIH MEDITATIVNEGA ZDRAVLJENJA, KI JIH DOBIVAM PO POŠTI, BOM POIZKUŠAL TUKAJ NAVESTI NEKAJ POMEMBNIH IZTOČNIC OMENJENEGA ZDRAVLJENJA.

MOJE DELO IN POSLEDIČNO ODGOVORI TUKAJ, SO PLOD VEČ KOT TRIDESET LETNEGA DELA IN RAZISKOVANJA. SKRIVNOST ŽIVLJENJA JE BILO TISTO, KAR SEM ISKAL CELO ŽIVLJENJE. ZARADI ODGOVOROV NA NAJBOLJ NENAVADNA VPRAŠANJA, ZARADI MOJE OBSEDENOSTI Z RESNICO IN VEDOŽELJNOSTI, SEM VČASIH ZAHAJAL TUDI V ZELO NENAVADNE ŽIVLJENSKE SITUACIJE IN POLOŽAJE. DOŽIVEL SEM ZELO HUDE OBLIKE NEKATERIH NEVARNIH BOLEZNI IN JIH TUDI PREMAGAL. RAZOČARAN SEM BIL NAD NAŠO MEDICINO, NAD NEKATERIMI LJUDMI, KI DELAJO V NJEJ, KLJUB TEMU, DA NOSIJO DOKTORSKE NAZIVE, SI NE ZASLUŽIJO DRUGO KOT BRCO V RIT ZARADI SVOJE OMEJENOSTI IN OZKOGLEDNOSTI, S KATERO SO KONČNO ODGOVORNI TUDI ZA TRPLJENJE NEOZDRAVLJENIH LJUDI. SREČAL PA SEM TUDI MNOGO ČUDOVITIH ODPRTIH IN ZNANJA ŽELJNIH ZDRAVNIKOV. MEDITATIVNO ZDRAVLJENJE JE Z DRUGIMI BESEDAMI OMENIL ŽE NAŠ VELIK UM NIKOLA TESLA.

POTREBNO PA JE, DA VSAK OD NAS RAZUME IN DOJAME, DA GRE ČLOVEK V POPOLNOMA NAPAČNO SMER ŽIVLJENJA, DA BODO ZARADI TEGA BOLEZNI ČEDALJE HUJŠE IN JIH BO ČEDLJE VEČ. MIKROSKOPSKA BITJA NAM BODO POVZROČALA VSE VEČ TEŽAV. REŠITEV ZA ČLOVEŠTVO JE NAMREČ SAMO ENA IN TA JE, DA DOJAMEMO RESNICO IN ZAČNEMO PO NJEJ ŽIVETI. POPOLNOMA SMO PREPUŠČENI MILOSTI IN NEMILOSTI VIŠJE INTELIGENCE. KOT SO VČASIH REKLI MOJ STARI ATA JAN MATIJA, "ČE BO BOG DAL BO, ČE NE PA NE BO."

ZDAJ PA KAR K ODGOVOROM IN VPRAŠANJEM.
 
HVALA 

 

Komu lahko meditativne terapije dejansko pomagajo do zdravja?


Vprašanje je zelo enostavno a odgovor ravno nasproten. Popolna ozdravitev oz. z drugimi besedami vzpostavitev harmnonije in ravnovesja v našem fizičnem telesu je proces, ki lahko traja nekaj sekund ali pa nekaj mesecev ali pa tudi let. Lahko pa se proces ozdravitev sploh ne prične. Sam sem že imel zelo različne primere. Obiskal me je starejši gospod, samo enkrat in popolnoma izgubil vse simptome, ki so ga bremenili več let. Šlo je za bolečine v hrbtu. Zgodilo se je med vožnjo, ko se je od nas vračal domov oz. kakor mi je govoril je šele doma opazil, ko je lezel iz avta, da ga ne boli hrbet tako kot ga je vedno. Kljub temu je bil previden z nadaljnimi gibi in preranim veseljem saj sploh ni mogel dojeti, da bi bolečine lahko zares odšle, kljub temu, da se je že pred obiskom pri meni zdravil na tri različne načine pa je bilo le pri injekciji, ki jo je dobil pri specialistu nekaj dni boljše. 

Kaj je torej tisto kar prične oz. sproži, da se pričnejo celice v našem telesu vesti drugače. Kajti pri vseh bolezenskih stanjih, tudi pri psihičnih težavah je potrebno poiskati tisti najgloblji razlog, ki je pripeljal neko zdravo celico da je mutirala in postala samouničevalna, da se je delila v drugo obliko kot pa bi se po pričakovani naravni poti morala.

Če me sledite, je torej popolnoma nepomebno kako se vaša bolezen imenuje, prav tako je nepomembno v katerem stadiju neke bolezni ste. Kakšne farmacevtske pripravke ste do sedaj spravili v svoje telo ima relativno pomembnost predvsem pri nekaterih psihičnih deviantnih vedenjih. Pa tudi to težavo je mogoče rešiti. Tisto kar je resnično pomembno ste VI ! Kako razmišljate, kakšne čustvene odzive imate na različne situacije, kako se vedete, kako govorite, kaj počnete s telesom in tako naprej, to pa so tisti pomembni dejavniki, ki so za uspeh meditativnih terapij zelo pomembni.

Torej terapije lahko pomagajo vsem, natančen odgovor vam pa lahko dam, ko se bomo vsedli ali pa sprehodili po naši kmetiji. Zakaj po naši kmetiji?, zdaj mi je popolnoma vseeno kaj si mislite ampak tukaj je posvečen prostor in to je zelo pomembno. Potrebujem najmanj nekaj ur pogovora z vami oz. vaše družbe, potem vam bom povedal, kako naprej. Da se razumemo, tudi vi morate mene "prepoznati", kot tistega, ki vam lahko pokaže pot do popolnega zdravja.

Pa še ta izkušnja, da boste dobili sliko, ko sem prej omenil, da pri nekaterih pač proces zdravljenja ne more vzplamteti. Imel sem obisk gospoda srednjih let zelo zgaranega kmeta z velikimi bolečinami v ramenih in vratu pa tudi v križu. Odšla sva do bližnjega drevesa in sedla na klopco. Še predno sva pričela s tistimi nekaj koraki mi je pričel govorit o vsem mogočem, o kmetiji, pa o delu pa o politikih, ki bi jih bilo treba "piiiiiiiiiiiii". No po eni uri in pol sam nisem rekel več kot nekaj besed in še te so bile : hm, ja ja seveda, aha, ojoj... medtem pa je on lepo govoril. Ko sem ga potem počasi ustavil in mu pričel počasi govoriti in medtem sem ga poizkušal gledati v steklene nemirne oči, ki so ves čas nekam bežale nisem prišel dalj kot do dveh stavkov, ko me je že prekinil in ponovno govoril in govoril.

"Gospod poslušati boste morali mene in biti popolnoma tiho, a bo šlo vsaj kakšno minuto?"
No njegov odgovor je bil... ja ampak vi niste zdravnik al ste, sj ne vem eni pravjo, da ste  eni pa da niste... in spet je gospod zašel v govor in govor. 

No ljudem, ki so tako močno vpeti v zgodbo svojega življenja, ki jim po glavi neprestano rojijo misli in misli ene in iste oz. podobne in se to dogaja naprej in naprej je zelo težko pomagati. še največji uspeh imajo klasični zdravniki s klasičnimi postopki zdravljenja torej, protibolečinske tablete, operacije in podobno. Tudi omenjeni gospod si je kasneje plačal samoplačniško operacijo nekje na hrvaškem in nekaj mesecev je bilo stanje odlično potem pa so se težave pričele ponavljati, kar je po mojem osebnem mnenju popolnoma pričakovano. Operacija je bila verjetno popolnoma uspešna vendar pa nespremenjen nadaljni ritem življenja zelo hitro udari nazaj. 
Upam, da ste po vseh teh besedah nekako dobili tisti odgovor, ki sem vam ga želel dati.

Katere bolezni lahko zdravim ?


No odgovor že poznate pa vseeno, popolnoma vse bolezni, kajti kakšna bolezen je je pri meditativnem zdravljenju popolnoma nepomembno.

Kako poteka proces zdravljenja, kaj se pravzaprav dogaja ?


 Najprej vas moram "prežarčiti", to se dogaja med uvodnim pogovorom. Dobiti moram sliko, lahko bi rekel stopnjo zavesti, ki jo imate kot človek. Včasih že med tem, ko se pogovarjamo ali pa kakšen dan kasneje "dobim jasen odgovor, kako z vami naprej". Potem pa pridejo na vrsto nekajkratni vaši obiski pri meni, ko vam poizkušam Resnico vaše obolelosti predstaviti na tak način, da jo razumete. Ko namreč dojamete in razumete oz. ko dobite odgovor na ZAKAJ?, pa se praviloma proces zdravljenja že pričenja. 
Najmanjši delci materije, ki jih trenutno dojema človek naj bi bili tako imenovani kvarki, atom, ki ga sestavlja jedro in elektroni, ki krožijo okoli jedra pa naj bi bili že malo večji delci, katerih energijo človek lahko z določenimi instrumenti tudi zaznava. No in elektroni so tisti katerih gibanje oz bolj natančno pojavljanje je zelo zanimivo. Še bolj zanimivo pa postane, ko ugotovima, da tukaj že zahajamo v neko abstraktno dojemanje. Če povem nekako po domače elektron je lahko na nekem mestu, in lahko je na drugem in nekem tretjem mestu istočasno, lahko pa je na milijon različnih mestih ta isti eden elektron istočasno. In tukaj se prične zdravljenje, ki ga izvajam - na ravni elektrona oz. atoma. Ali če povem drugače na tako imenovani "duhovni ravni". Elektron namreč ni materija, da se razumemo. In eden mojih zelo cenjenih učiteljev je rekel "in en elektron vsebujem neskončno število galaksij."
Zdaj gremo pa še malo naprej. Danes je tudi znanstvenikom, ki se s tem ukvarjajo popolnoma jasno, da vse kar obstaja dejansko sploh ne obstaja. Gre za Iluzijo in to zelo močno in prepričljivo. In vse kar mora človek dojeti ali narediti je imeti "VERO", pa tukaj ne govorim o nobeni religiji ali verski skupnosti, govorim o VERI ! O tem ali verjamemo Resnico ali LAŽ!
Moji postopki so torej v neposredni povezavi s tisto višjo inteligenco, lahko uporabite tudi drugo besedo, če želite, jaz temu pravim ŽIVLJENJE. In Življenje je tisto, ki je dalo matrico, po kateri se vse dogaja. Tudi vse vaše vsakdanje dogajanje je natančno umerjeno po tej matrici ampak, vi ste pa tisti, ki s svojimi besedami, mislimi, čustvi, odzivi in tako naprej odločate v kateri del bivanja se umeščate. Vi ste s svojim načinom življenja odločili o tem ali ste ZDRAVI ali pa NISTE ZDRAVI ! Vi sami ste odločili tudi o vsem ostalem, kar se je dogajal do sedaj okoli vas in v vas ! Ko se bomo pa srečali vam pa lahko natančneje povem s katerimi odločitvami in dejanji ste k sebi priklicali to kar imate !

No upam, da sem vam odstrl s temi besedami vsaj malo. 


 

 

 

Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Hm, DANES NAŠEL NA "POZITIVKAH" MOJ ČLANEK IZPRED NEKAJ LET

VITALNO IN ZDRAVO - NEKAJ NAVODIL

MODROST V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU