ZDRAVLJENJE URADNE MEDICINE - IN MOJA POT

Agresivno zdravljenje uradne medicine temelji npr. pri raku na:

1. Operacija
2. Kemoterapija
3. Obsevanje

s pogubnimi in nevarnimi stranskimi učinki. Forsirajo se strahotno draga sintetična farmacevtska zdravila, ki v večini sploh ne delujejo !! Samo zdravila za zdravljenje enega človeka pri raku stanejo od 12.000,- do 84.000,- evrov. Tukaj ni vštetih pregledov pa preiskav itd. (vir.: Onkološki inštitut Ljubljana)

Žal, kakorkoli gledate, bolezen je največji bisznis sedanjega časa. In lastniki farmacevtskih podjetij so pripravljeni narediti vse... beri VSE, samo, da se povečuje dobiček njihovih firm !!!

Mogočen propagandni ustroj, vas na vseh koncih in krajih vsakodnevno prepričuje :

1. da boste slej ko prej bolani tudi vi
2. da je klasični način zdravljenja edini pravi
3. da je vsako alternativno zdravljenje šarlatanstvo

In velika večina ljudi žal še kako verjame v te laži !

NE ŽELIM VEČ PISATI O TEJ NAŠI ŽALOSTI IN NEUMNOSTI.





ZA TISTE, KI ŽELITE RESNIČNO OZDRAVETI ZELO ENOSTAVNA RESNICA.

Kaj se zgodi, ko se z nožem urežete v roko ???
Ali potrebujete, karkoli dodati svojemu telesu, da se ta vaša rana zaceli ???

Ne, nič ne potrebujete, dovolj je vaša "podzavestna" vera ali prepričanje, da ima naše telo vse potrebno za to, da se ta rana zaceli in čez nekaj časa v večini primerov niti videli ne boste, kje je rana bila. Naše telo ima vse potrebno za kakršnokoli samozdravljenje. Zdravje in harmonija telesa se prične na mikro nivoju, kjer kraljujejo elektroni. In kot mogoče že veste obstaja povezava med našim "mišljenjem" in gibanjem elektronov !!!


V večini danes ljudje nimamo sposobnosti kontrole nad svojim umom ali svojim organizmom. Če bi uporabili druge besede... ljudje v večini nismo gospodarji v svojem telesu !! Zato tudi verjamemo in sledimo lažem uradne medicine, saj nam nič drugega ne preostane. Ko pa se v naši bližini pojavi človek, ki ima sposobnost kontrole nad lastnim organizmom in umom, lahko ta ista oseba vpliva tudi na dogajanje v našem telesu, večja je moč tega človeka večji vpliv ima na fiziološke procese v našem telesu.

Pri mnogih raziskavah, ki jih vse bolj pogosto izvajajo predvsem različni posamezniki raziskovalci so prišli do osupljivih spoznanj. Tako preprostih, da zaradi splošne zgubljenosti človeštva in zaradi načrtnega zavajanja in močne strahotne propagande,  težko razumsko sledimo tej preprostosti !

Pomembna je prehrana, pomembni so čisti biokemični procesi v telesu, pretočnost in stanje takoimenovane življenjske energije... Ampak vse to postane popolnoma nepomembno ali relativno pomembno, ko spoznamo ali prepoznamo našo sposobnost vplivanja na VIR ŽIVLJENJA !!!!

Čiščenje umazanije, ki se je pojavila skozi leta našega življenja, na "veznem členu" med nami in virom življenja. To je tisto, kar počnem. Težko je razumeti, ampak ni nam potrebno razumeti, procesi delujejo, kot delujejo naravni zakoni pa, če jih razumemo ali pa če jih ne razumemo !!!!

HVALA


Komentarji

Priljubljene objave iz tega spletnega dnevnika

Hm, DANES NAŠEL NA "POZITIVKAH" MOJ ČLANEK IZPRED NEKAJ LET

VITALNO IN ZDRAVO - NEKAJ NAVODIL

MODROST V VSAKDANJEM ŽIVLJENJU